‘Jij bent het waard om te stralen en met volle teugen te genieten van jouw leven’

Female Health coaching, samen op weg naar jouw meest optimale vrouwelijke gezondheid. 
Stop met het laten doorsudderen van jouw klachten of te denken dat het er maar bij hoort of dat je je niet moet aanstellen, want het hoort er niet bij en je stelt je niet aan. Jij bent het waard om te stralen en met volle teugen te genieten van het leven. Ik ga graag samen met jou en jouw klachten aan de slag middels mijn female health methode. Hoe fijn gevoel zal het je geven wanneer je van deze klachten af bent en je je daar geen zorgen over hoeft te maken en je dus nog meer energie over hebt om te genieten van het leven. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Klinkt dit jou bekend in de oren en neem je dit ook niet meer voor lief?

=

PCOS

=

Onvervulde kinderwens

=

Menstruatieklachten, zoals een onregelmatige cyclus, het uitblijven van je menstruatie of PMS

=

’s Ochtends als je wekker gaat heb je eerst 3 bakken koffie nodig voordat je productief bent, of na de lunch kost het je veel moeite om weer op gang te komen

=

Huidklachten als acne, eczeem of psoriasis

=

Het ene moment voel je je on top of the world maar 5 minuten later kruip je het liefst op de bank zonder dat je ook nog maar iets hoeft te doen

=

Je bent altijd maar druk druk druk en bent 5 ballen in de lucht aan het houden terwijl je aan alles voelt dat je soms gewoon even niks wilt

=

Darmklachten zoals een opgeblazen gevoel, onregelmatige stoelgang, winderigheid of prikkelbaar darmsyndroom

=

Onverklaarbare hoofdpijnen of juist de hoofpijnen die ineens tijdens je ovulatie of menstruatie gedag komen zeggen

Op eigen kracht naar een gezond herstel, artsen verbaasden zich over de resultaten

Ik begon boeken te verzamelen over gezondheid, hormonen, mindset en las elke dag een klein stukje omdat 1 bladzijde soms al te veel voor mijn hoofd was. Ik schoolde mij zelf met o.a. info over PCOS en hersenletsel en paste dit allemaal op mijzelf toe. Artsen verbaasden zich over mijn herstel, ze hadden niet gedacht dat ik zover kon komen. Na een jaar kwamen wij uiteindelijk weer in het ziekenhuis terecht met diezelfde kinderwens. Mijn arts wilde op dat moment opnieuw mijn bloedwaardes meten omdat het inmiddels een jaar later was en we niet zomaar verder konden gaan met waar we waren gebleven. Ik liet weer bloedprikken, verbaasd belde de arts mij de volgende ochtend op, “ik snap er niks” van zei hij. “Al je bloedwaardes zijn compleet anders.

 

We gaan samen aan de slag en aan het einde van ons traject heb jij:

N

PCOS onder controle

N

Een verbeterde vruchtbaarheid

N

Kennis over je menstruatiecyclus met vermindering van jou klachten

N

Vermindering of zelfs verdwijning van huidklachten zoals acne en eczeem

N

Voel jij jezelf niet meer die draak die je ooit dacht te kunnen zijn

N

Meer grip op de indeling en invulling van jou dagen, wat je veel rust in je hoofd en lijf geeft

N

Een gezond ontlastingspatroon en zijn je buikklachten verdwenen

N

Geniet jij van je dagen en besef je je ineens dat je al dagen geen hoofdpijn hebt gehad

Female health model

Met behulp van mijn female health methode leer ik jou de ins en outs over de werking van jouw lichaam en hormoonbalans op basis van vier algemene pijlers. Voeding, beweging, slaap en mindset. De EMB-test kan hier een mooie aanvulling op zijn. Naast alle consulten ontvang je een persoonlijk op maat gemaakt adviesrapport

Voeding

Tijdens het traject bekijken we jou eetgedrag aan de hand van een eetdagboek en leg ik jou uit hoe jouw lichaam omgaat met het eten wat je in je mond stopt. Samen kijken wij hoe jij je weer stralend kan eten, zonder op dieet te hoeven.

EMB-test

Problemen, intoleranties en of (hormonale) disbalansen in jouw lichaam aantonen, waar we vervolgens mee aan de slag gaan. Altijd al een keer een bloedtest willen doen om te kijken waar je klachten vandaan komen of wil je gewoon een jaarlijkse checkup dan is de EMB-test iets voor jou. Deze bloedtest kan doormiddel van een vingerprik problemen en of disbalansen in jouw lichaam aantonen, waar we vervolgens mee aan de slag gaan.

Slaap

Tijdens onze slaap, herstelt het lichaam zich en optimaliseert het verschillende processen. Maar hoe zorg je nu voor een goede nachtrust? Daar vertel ik je graag meer over.

Mindset

Ons lichaam heeft een zelfherstellend vermogen, maar wist je dat je daar met je mindset een bijdrage aan kan leveren? Geef ook je mind de ruimte om onderdeel te zijn van je proces.

Beweging

Wist jij dat hoe en hoeveel je beweegt ook een grote invloed heeft op jouw hormonen, tijdens onze gesprekken vertel ik je hier graag meer over en ontwikkelen we een bewegingspatroon dat bij jou past.

CONTACT FORMULIER

12 + 10 =

Review

Mijn eerste kennismaking met Renske voelde direct erg vertrouwd. Tijdens onze sessies voelde ik dat ik alles kon delen zonder dat hier gelijk een oordeel over was. Renske heeft mij geholpen om zelf weer de regie te krijgen over mijn lichaam. Ik weet nu beter wat ik wil met mijn leven, durf hier ook mijn standpunt over in te nemen en wanneer er klachten opspelen weet ik op welke manier ik hiermee moet omgaan zodat ik hier niet langer last van heb. Ik voel mij echt een stuk lichter en zekerder, dankjewel Renske!

 

ANNA
Ondernemer

Alles over jouw hormonen

Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod, fijne dagelijkse tips/adviezen en hormoonproofrecepten ontvangen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief die 1x in de 2 maanden zal verschijnen.

Je hebt je ingeschreven, leuk!